Welkom bij KidzBreak!

KidzBreak is een interactief sociaal kinderplatform dat zich richt op het samenbrengen van kinderen van 6 tot 14 jaar. KidzBreak biedt onze kidz een verzamel platform aan waar ze de nieuwste trends, games, music hits, Tik Tok dansjes en school tips kunnen vinden.

In onze speciale KidzBreak Marketplace kunnen zij zich ook online aanmelden voor diverse activiteiten en lessen die aangeboden worden door onze KidzBreak Activity members. Denk hierbij aan DJ lessen, huiswerkbegeleiding, danslessen maar ook zeker de invulling voor je ultieme kinderevent of verjaardag.

Om onze KidzBreak members echt met elkaar te verbinden kunnen de kinderen gezamenlijke activiteiten op het platform ondernemen. Bij KidzBreak staat veiligheid en transparantie voorop en is er geen ruimte voor onfatsoenlijk gedrag.

MISSIE: Het doel van KidzBreak is om de kidz op een respectvol, positieve en veilige manier te verbinden op het internet door middel van muzikale, sociale, culturele en sportieve activiteiten onder de aandacht te brengen.

VISIE: Het creëren van een veilig platform voor kidz waarbij ze op een leuke en zeer verantwoorde manier met elkaar in contact kunnen komen en dat transparant is voor ouders. KidzBreak is in deze de verbindende factor voor het stimuleren van sociaal contact, het creëren van muzikale verbinding en het aanbieden van diverse on -en offline activiteiten waarbij het stimuleren en motiveren van kidz om meer te bewegen en te ondernemen centraal staat

KidzBreak organiseert tevens diverse Live events om de online gemaakte verbindingen te bekrachten en de kinderen fysiek met elkaar in contact te brengen. Dit doen we op onze KidzBreak Camp, KidzBreak Festival, KidzBreak Voetbal kamp en onze KidzBreak Game tournaments.

Bij KidzBreak zijn wij op de hoogte van de trends die de kidz bezig houden en nemen wij ze zowel online en offline mee om deel te nemen aan de diverse activiteiten die worden aangeboden. KidzBreak screent alle aangeboden activiteiten op creativiteit, kind vriendelijkheid, sociaal maatschappelijk verantwoordelijkheid en diversiteit.

Het gebruik van KidzBreak is geheel gratis. Voor het reserveren van de activiteiten en/of diensten brengen wij boekingskosten in rekening.

Tevens kunnen kidz pas definitief een activiteit boeken nadat de gegevens zijn ingevuld en de ouders het boekingsproces afronden. Kidz kunnen dus niet zelf de boeking voltooien.

Bestrijden van schadelijk gedrag in onze KidzBreak community:

Kidz vormen alleen daadwerkelijk een community op KidzBreak als ze zich veilig en prettig voelen op ons platform. Wij zorgen er dan ook  voor dat bij het plaatsen van ongepaste inhoud of dergelijk gedrag, maatregelen worden getroffen zoals het bieden van hulp, het verwijderen van inhoud, het blokkeren van toegang tot bepaalde functies, het uitschakelen van een account of het contact opnemen met handhavende instanties. 

Je toezeggingen aan Kidzbreak en aan onze community

We bieden kidz een veilige en verantwoordelijke community aan ter bevordering van onze missie. Het is daarom belangrijk dat onze kidz zich houden aan onderstaande:

Wie kan lid worden van onze KidzBreak Community?

Om pestgedrag te voorkomen zorgen wij voor een community dat veilig is voor onze kidz. Wij willen kidz motiveren om zichzelf te zijn en dat ze weten dat ze alles kunnen bereiken wat ze graag willen. Wij motiveren en inspireren kidz om goed voor elkaar te zijn en elkaar te steunen en op een leuke wijze met elkaar om te gaan. Onze kidz moeten om deze reden aan het volgende voldoen:

  • Wees lief voor elkaar
  • Het is niet toegestaan om te schelden of andere kidz te pesten op ons platform
  • Behandel alle kidz gelijk en als je vindt dat iemand zich niet aan de regels houdt, meld dit aan ons 
  • Maak leuke vriendschappen en geef iedereen het gevoel dat ze welkom zijn bij KidzBreak, dat doen wij namelijk ook
  • maak slechts één account (je eigen)
  • deel je wachtwoord niet, geef anderen geen toegang tot je KidzBreak-account en draag je account niet over aan iemand anders (zonder onze toestemming).
 

We proberen KidzBreak voor kinderen van 6 t/m 14 jaar beschikbaar te maken, maar je kunt KidzBreak in de volgende gevallen niet gebruiken:

  • je bent ouder dan 14 jaar;
  • we hebben je account eerder uitgeschakeld vanwege schendingen van onze voorwaarden of beleidsregels;
  • je mag onze producten, services of software op grond van de toepasselijke wetgeving niet ontvangen.
 

We sporen je aan, ter ondersteuning van onze community, inhoud en gedragingen te rapporteren die volgens jou jouw rechten of onze voorwaarden en beleidsregels schenden.

Deze Algemene voorwaarden zijn van toepassing op jouw gebruik van KidzBreak en alle activiteiten die we aanbieden, tenzij we uitdrukkelijk aangeven dat er afzonderlijke voorwaarden (en niet deze) van toepassing zijn. Onderstaand vind je dan ook onze overige Algemene Voorwaarden en ons Privacybeleid.